Nu söker YFUV en trafiklärare!

Vi behöver fylla på med en extra Trafiklärare till vårt gäng på YFUV.
Är du intresserad och har erfarenhet av att ha jobbat med tunga fordon samt brinner för att utveckla andra människor till goda förebilder, så är det här jobbet för dig!

Vi erbjuder: Arbetsuppgifterna går ut på att hjälpa till både på Gymnasiet (Nobelelever), Komvux, samt på vår Trafikskola. I nuläget så är vårt behov ytterligare förstärkning på gymnasiet. Du blir en viktig förebild för eleverna i hur en chaufför jobbar och uppträder mot kollegor och kunder. Du har 8 övriga kollegor i teamet som du samarbetar nära med och har hjälp av i det dagliga arbetet. Vi har även bra personalförmåner och roliga personalaktiviteter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% på YFUV.

Lokaliseringsort: Karlstad

 

Kvalifikationer:

Du är utbildad trafiklärare och har erfarenhet som chaufför av tunga fordon. Du innehar behörigheterna B, CE. Ett extra plus är om du även har behörighet D. Du är en god pedagog och kan förklara hur saker fungerar på ett lättfattligt sätt. Som person är du positiv och du behöver ha tålamod och god förståelse för individers särskilda behov.

Tillsättningsdatum:  Omgående, men senast 2019-10-01. Intervjuer kommer därför ske löpande.

För mer information, kontakta:

Sven Hedlund, sven.hedlund@yfuv.se , 054-22 44 216

läs gärna mer om företaget på www.yfuv.se.

Ansökningsdatum: Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 23 aug via mail till Lena Hedström, lena@holfast.se.